Máte
otázku?

Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?


Online právna poradňa
Oblasť práva: Občianske právo, Banská Bystrica

Otázka: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?

Dobrý deň, rada by som sa informovala o orientačnej cene za vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy na stavebný pozemok v intraviláne obce Dobrá Niva. Hodnota pozemku je 20 000 € a je bez vecných bremien a tiarch. Ďakujem pekne.

Odpoveď: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?

Dobrý deň

pokiaľ máte záujem o vypracovanie kúpnej zmluvy našou, bolo by vhodné kontaktovať priamo kanceláriu a dohodnúť si osobné stretnutie s tým, že by ste doniesli všetky podklady. Cena závisí od obtiažnosti zmluvy a na dohode s klientom. 

 

Trápi vás "Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?" a chcete pomôcť?

Nenašli ste odpoveď na svoju otázku? Vyhľadajte ju:



Podotázka: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy? (Občianske právo)

Rada by som sa opýtala na situáciu s domom, v ktorom bývame. Dom je zapísaný na polovicu môjho manžela a polovicu jeho sestry. Plánujeme dom predať, no manželova sestra má s manželom dohodu, podľa ktorej neplánuje s výnosu predaja vyplatiť celú sumu, teda svoju polovicu, ale len určitý obnos. Naša dcéra na internete narazila na zmluvu o budúcej zmluve, avšak nie je si istá, čo by daná zmluva mala obsahovať. Zaujímalo by nás, aké by boli náklady na vypracovanie takejto zmluvy alebo na jej prezretie Vašim advokátom, v prípade, že by ju vyplnila dcéra. Ďakujem za odpoveď.

Odpoveď: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?

(odpoveď odoslaná: 04.07.2017)

Dobrý deň. Kontaktujte našu kanceláriu mailom na advokat@ficek.sk, prípadne telefonicky na tel. čísle: 02/381 04 750 a informáciu o danom type zmluvy, ako aj informáciu o cene Vám poskytneme.


4,9 (4 969)
Všetky recenzie

Podotázka: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy? (Občianske právo)

Prosím Vás, mala som vypracovanú kúpno-predajnú zmluvu na kúpu domu. Avšak pani na katastri nás upozornila, že je zmluva vypracovaná chybne a je potrebné urobiť dodatok, v ktorom sa chyby odstránia. Chcela by som sa opýtať, koľko by ma táto služba stála. Ďakujem.

Odpoveď: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?

(odpoveď odoslaná: 12.04.2017)

Dobrý deň, výšku odmeny advokáta za poskytovanie právnych služieb, napr. vypracovanie zmluvy o prevode nehnuteľností alebo dodatku k nej, upravuje vyhláška Ministerstva spravodlivosti SR č. 655/2004 Z.z. o odmenách a náhradách advokátov za poskytovanie právnych služieb. V zmysle uvedeného právneho predpisu môže advokát svoju odmenu aj znížiť, resp. na výške odmeny sa so svojim klientom dohodnúť, čo je najčastejší postup. Advokát, resp. advokátska kancelária Vám na požiadanie vypracuje všetky potrebné listiny a zastúpi Vás v katastrálnom konaní, v ktorom je potrebné odstrániť vady návrhu a jeho príloh, to všetko za dohodnutú odmenu.


Podotázka: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy? (Občianske právo)

Aké by boli náklady na vypracovanie kúpno-predajnej zmluvy na byt?

Odpoveď: Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?

(odpoveď odoslaná: 29.09.2015)

Dobrý deň

je to vec advokátskej kancelárie a hlavne na dohode medzi advokátom a klientom. Podľa vyhlášky Ministerstva spravodlivosti SR o odmenách a náhradách za poskytovanie právnych služieb si advokát dohodne s klientom spôsob a výšku odmeny. Odmena môže byť určená ako hodinová, paušálna, podielová a dohodnutá. Teda je nutné prísť osobne do advokátskej kancelárie, kde sa právnik oboznámi s Vašimi problémom a požiadavkami a na základe toho sa dohodne odmena. 

 



V prípade doplňujúcej otázky vyplňte formulár nižšie:


Trápi vás "Cena za vypracovanie kúpnej zmluvy?" a chcete pomôcť?



Príbuzné otázky v PRÁVNICKEJ PORADNI:



najpravo.sk | epravo.sk | pravnelisty.sk
4,9 (4.969)
Všetky recenzie
Chatbot
Dobrý deň,
volám sa Lexana a som virtuálna asistentka. Nižšie vyberte, s čím chcete pomôcť.