POZOR na PODVODNÝ EMAIL: Dostali ste z akoby našej mailovej adresy "kancelaria@ficek.sk" mail s predmetom "URGENTNÉ, OZNÁMENIE O EMBARGU" s nezmyslami o úveroch a dlhoch? Je to podvodná správa, neklikajte na link a ani prílohu. Problém intenzívne riešime.
Máte
otázku?

Susedský spor - dieťa stále plače


Online právna poradňa
Oblasť práva: Občianske právo, Trnava

Otázka: Susedský spor - dieťa stále plače

Pekný Neskorý Večer. Potrebovala by som poradiť. Mam syna má 30 mesiacov. A je dosť živé dieťa niekedy až extrém. Proste mame tenke steny. my byvame na prízemí 2 poschodovoj bytovky (6bytov) takže sa to tu ozýva niekedy, keď som na chodbe pri skrini a poviem niečo hlasnejšie tak ozvena je ista a to za zatvorenymi dverami. A teraz problém: My chodievame domov až na večer. Malý nám zvykne plakať pri vkladani do vane, pri vyberani z vane skôr vrieskať. Robí si čo chce, niekedy ho ani počuť neni. Malokedy cez deň ho je počuť. Susedovi nad nami sa narodilo dieťa aj susedovi nad Nimi. A odvtedy je peklo. Chodia mi klopať na dvere o 20:30 alebo vypisovali spravy cez messenger, že ho nezaujima koľko je hodin, aby sme boli tichšie. Dokonca som ho nieraz pristihla počúvať za dverami.Oni si dcerku vychovávajú v šepkání.Absolutne ani Tv neni počuť od nich nič. Začali sa nám tak nenapadne ako sa povie na oko vyhrážať peticiou, keď sme mali problem, ktory sposobil sused vulgarizmami na moju osobu. Z tych 6tich bytov sme My - susedia z Iranu a potom Susedia, ktorí sa poznaju odmalička. vyrastali spolu v jednej dedine. Takže si nepomôžem. Samozrejme, že bude držať s (kamarátom ). Nás nieje počuť len malého a to aj sused povedal citujem "Ja nemám problém s Vami ale s Vaším synom". Niekedy naňho musím na kričať pretože ako ho mám vychovávať, keď cez deň nemôžeš a večer už áno len aby bol kľud doteraz to tak bolo a syn si robi čo chce. Bola som u psychologičky a proste on je ešte malinky. Nemôžem si dovoliť odsťahovať sa som sociálny prípad. A bývanie potrebujeme :(. Môže dôjsť k Peticii ak človek nemôže za svoje dieťa a skúša s tým niečo robiť? Susedia doslova špehuju každý náš krok. Vsetko im vadí. Po 22:00 hodine je kľud. Maly spinka. Dokonca si vymýšľajú veci, ktoré nie su pravdivé a ktoré by mi mohli uškodiť. Rozoberaju to priamo na Facebooku a ne pravdivo . Ďakujem za pomoc :)

Odpoveď: Susedský spor - dieťa stále plače

Dobry den, je uplne prirodzene, ze dieta place a robi si co chce. Toto prestane a tak sa to snazte vysvetlit aj susedom. Nebude to trvat donekonecna. 

Urcite Vam nehorzi kvoli tomu vystahovanie. Nocny klud nerusite. Pozrite si vseobecne zavazne nariadenie obce o nocnom klude (odkedy dokedy ma byt nocny klud). Obycajne je to od 22:00 do 6:00).

 

Trápi vás "Susedský spor - dieťa stále plače" a chcete pomôcť?

Nenašli ste odpoveď na svoju otázku? Vyhľadajte ju:




V prípade doplňujúcej otázky vyplňte formulár nižšie:


Trápi vás "Susedský spor - dieťa stále plače" a chcete pomôcť?



Príbuzné otázky v PRÁVNICKEJ PORADNI:



najpravo.sk | epravo.sk | pravnelisty.sk
4,9 (4.969)
Všetky recenzie
Chatbot
Dobrý deň,
volám sa Lexana a som virtuálna asistentka. Nižšie vyberte, s čím chcete pomôcť.