POZOR na PODVODNÝ EMAIL: Dostali ste z akoby našej mailovej adresy "kancelaria@ficek.sk" mail s predmetom "URGENTNÉ, OZNÁMENIE O EMBARGU" s nezmyslami o úveroch a dlhoch? Je to podvodná správa, neklikajte na link a ani prílohu. Problém intenzívne riešime.
Máte
otázku?

Cena za služby právnika - s.r.o


Online právna poradňa
Oblasť práva: Obchodné právo, Prešov

Otázka: Cena za služby právnika - s.r.o

Dobrý deň, chcela by som Vás poprosiť o radu a informáciu, pretože mám dojem, že som bola oklamaná. Mohli by ste mi povedať, koľko si môže právnik pýtať za vybavenie zmeny názvu s.r.o. a tiež prevodu väčšinového podielu na ďalšiu osobu – to znamená dvoch spoločníkov a konateľov v pomere 40:60 %? Poplatok za zmenu zápisu v obchodnom registri je 66 €. Môžete mi povedať, koľko by si právnik mohol vypýtať za svoje služby? Overovanie podpisov bolo na moje náklady. Vopred veľmi pekne ďakujem za Vašu odpoveď. S pozdravom.

Odpoveď: Cena za služby právnika - s.r.o

Dobrý deň, cena za služby právnika za založenie spoločnosti s ručením obmedzeným (s.r.o.) závisí na dohode medzi advokátom a klientom. Ak Vám advokát (právnik) nepovedal sumu za právnu pomoc za založenie s.r.o. nemá nárok na odmenu za právnu pomoc. Preto neplaťte, ak Vám suma nebola oznámená vopred. 

 

Trápi vás "Cena za služby právnika - s.r.o" a chcete pomôcť?

Nenašli ste odpoveď na svoju otázku? Vyhľadajte ju:




V prípade doplňujúcej otázky vyplňte formulár nižšie:


Trápi vás "Cena za služby právnika - s.r.o" a chcete pomôcť?



Príbuzné otázky v PRÁVNICKEJ PORADNI:



najpravo.sk | epravo.sk | pravnelisty.sk
4,9 (4.969)
Všetky recenzie
Chatbot
Dobrý deň,
volám sa Lexana a som virtuálna asistentka. Nižšie vyberte, s čím chcete pomôcť.