Máte
otázku?

Jogi szolgáltatások árjegyzéke


Igyekszünk átláthatóvá tenni díjmodellünket, hogy tudd, mennyibe kerülne a képviseleted a családjogi ügyekben.

Legtöbbször óránkénti munkát végzünk, ami fél óránként 80 eurónál kezdődik.

Az elején megtartót kérünk.

Átalánydíjas modellt is alkalmazunk olyan esetekben, amikor mindkét fél mindenben megállapodott, és csak bírósági úton akarja megoldani.

A szokásos válóperes ügynöki munkaidő körülbelül 10 óra.

Az ügyvédi díj általában megegyezés útján kerül meghatározásra. Amennyiben a díj nem kerül meghatározásra megegyezés útján, a díjra a Szlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériumának a Törvénytár 655/2004. sz., az ügyvédek jogi szolgáltatások nyújtásáért történő díjazásáról és illetményeiről szóló rendelete vonatkozik. Ha meg szeretné tudni a pozsonyi ügyvédi irodán keresztül történő jogi segítségnyújtás költségeit, írjon nekünk, vagy hívjon fel bennünket: Elérhetőség. Tudassa velünk jogi problémáját. A választ néhány órán belül elküldjük az Ön e-mail címére. Az ügyvédi irodában meg lehet állapodni a díjazás az alábbi formáiban:

Sikerdíj
A sikerdíj a bíróság, vagy más hatóság alatt zajló eljárás tárgyának értékéből számított százalékos arány formájában határozható meg.

Óradíj
Az óradíj a jogi segítségnyújtáshoz szükséges órák számának megállapításával határozható meg.

Átalánydíj
Átalánydíj állapítható meg
    - bizonyos időszakon belül, vagy határozatlan időben történő jogsegély nyújtása esetén,
    - az ügy, vagy ügyek teljes megoldása esetén.

Tiszteletdíj
A tiszteletdíj az ügyvéd által ténylegesen elvégzett jogi ügyletek száma alapján kerül meghatározásra úgy, hogy a jogi segítségnyújtás egyetlen jogi ügylete megegyezés útján, vagy a Törvénytár 655/2004 sz. rendelete alapján kerül meghatározásra a jogvita értéke alapján.JUDr. Milan Ficek,
ügyvéd | Pozsony | Szlovákia

LEXANA - asistentka