Jogi szolgáltatások árjegyzékeAz ügyvédi díj általában megegyezés útján kerül meghatározásra. Amennyiben a díj nem kerül meghatározásra megegyezés útján, a díjra a Szlovák Köztársaság Igazságügyi Minisztériumának a Törvénytár 655/2004. sz., az ügyvédek jogi szolgáltatások nyújtásáért történő díjazásáról és illetményeiről szóló rendelete vonatkozik. Ha meg szeretné tudni a pozsonyi ügyvédi irodán keresztül történő jogi segítségnyújtás költségeit, írjon nekünk, vagy hívjon fel bennünket: Elérhetőség. Tudassa velünk jogi problémáját. A választ néhány órán belül elküldjük az Ön e-mail címére. Az ügyvédi irodában meg lehet állapodni a díjazás az alábbi formáiban:

Sikerdíj
A sikerdíj a bíróság, vagy más hatóság alatt zajló eljárás tárgyának értékéből számított százalékos arány formájában határozható meg.

Óradíj
Az óradíj a jogi segítségnyújtáshoz szükséges órák számának megállapításával határozható meg.

Átalánydíj
Átalánydíj állapítható meg
    - bizonyos időszakon belül, vagy határozatlan időben történő jogsegély nyújtása esetén,
    - az ügy, vagy ügyek teljes megoldása esetén.

Tiszteletdíj
A tiszteletdíj az ügyvéd által ténylegesen elvégzett jogi ügyletek száma alapján kerül meghatározásra úgy, hogy a jogi segítségnyújtás egyetlen jogi ügylete megegyezés útján, vagy a Törvénytár 655/2004 sz. rendelete alapján kerül meghatározásra a jogvita értéke alapján.JUDr. Milan Ficek,
ügyvéd | Pozsony | SzlovákiaWeboldalunkon sütiket használunk. Ezek javítják munkánkat és az Ön olvasási élményét a Ficek.sk-n. További információkért lásd: Cookie-szabályzat.