JUDr. Ficek és Ficeková Ügyvédi Iroda, Szlovákia, Pozsony



JUDr. Ficek & Ficeková Ügyvédi Iroda egy pozsonyi székhelyű szlovákiai ügyvédi iroda. A pozsonyi ügyvédi irodánkban nagy hangsúlyt fektetünk az összes ügyféllel való személyes kapcsolatra, és a jogsegélynyújtás hatékonyságára. Az ügyvédi iroda ügyvédjei szakértők a saját jogterületükön belül.

JUDr. Ficek & Ficekova ügyvédi iroda az ügyfelei számára jogi tanácsadást, konzultáció lehetőségét, és jogi képviseletet biztosít a bíróságok, valamint más közigazgatási szervek előtt Szlovákia területén. Az ügyfeleink problémainak kezelése során figyelmet szentelünk a diszkrécióra, és titoktartást vállalunk.

JUDr. Ficek & Ficekova ügyvédi iroda on-line jogsegélyt is nyújt online jogi tanácsadás útján. Azok a jogterületek, amelyekben jogsegélyt tudunk biztosítani, megtalálja a honlapunkon az Ügyvédi Iroda szolgáltatásai részben.

Jogsegélyt tudunk nyújtani szlovák, angol, német, francia és magyar nyelven. Szükség esetén biztosíthatunk bármelyik világnyelvre fordító tolmácsot / fordítót. Teljes körű jogsegélynyújtás céljából szakértőkkel, végrehajtókkal, közjegyzőkkel, más szakemberrel is együttműködünk.

Tartjuk magunkat azon alapelvünkhöz, hogy nem létezik olyan jogi probléma, amelyet ne lehetne megoldani.

A Ficek & Ficekova ügyvédi irodát képviseli:

JUDr. Milan FICEK - partner
JUDr. Barbora FICEKOVA - partner

A velünk való konzultációt e-mail útján egyeztesse.

JUDr. Milan Ficek,
Pozsonyi | ügyvédi iroda


Weboldalunkon sütiket használunk. Ezek javítják munkánkat és az Ön olvasási élményét a Ficek.sk-n. További információkért lásd: Cookie-szabályzat.